Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu, forbamail@gmail.com

RÓLUNK


A Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy szakemberei egyre magasabb szinten és elérhető áron indítsanak tanfolyamokat, képzéseket. Irodánk Debrecenben a Batthyány utca 12. szám alatt található. A jövőben az ország több nagyvárosában szervezünk képzéseket, tanfolyamokat és tréningeket mind egyéni, mind vállalati hallgatóink részére. Nekünk Ön a legfontosabb! Bármilyen kérdése van, bizalommal fordulhat hozzánk, munkatársainkhoz. Ha tanfolyamra szeretne jelentkezni, klikkeljen a JELENTKEZÉS-re, vagy személyesen az irodánkban is jelentkezhet.   

FORBA -ICMM KFT.

Oktatóink szakképzett a felnőttképzésben többéves gyakorlattal rendelkező elismert szakemberek. Igény szerint megfelelő létszám esetén kihelyezett tanfolyamokat, képzéseket is tartunk. Bármilyen jellegű tanfolyam, képzés illetve továbbképzés leszervezését és lebonyolítását vállaljuk, legyen szó cégekről, vállalatokról, magánszemélyekről. Tanfolyamaink között OKJ-s tanfolyamok, szakképzések, szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, tréningek, vannak. Az oktatásokat jól felszerelt, klímatizált tantermekben, kellemes légkörben bonyolítjuk. A szakmai gyakorlati oktatások (pl.gyógyszertári asszisztens, kisgyermekgondozó, irodai titkár, kézápoló és műkörömépítő, szakács) jól felszerelt tanműhelyekben vagy gyakorlati oktatási helyszíneken történnek.

Referenciáink, partnereink: Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Intézet (NMH SZFI), Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság, Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet (NCSSZI), Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT), Egészségügyi Továbbképző Központ (ETI), Kenézy Kórház, Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC), Bükkvidéki Vendéglátóipari Zrt., Barhács és Társa Kft., Türr István Képző és Kutató Intézet, FAG, Nyíradonyi Vagyonkezelő, Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Povolny Ferenc Szakmunkásképző Intézet, DMJV Egyesített Bölcsődei Intézménye, FÜTI Omega Kft., Simonyi úti Óvoda, Debreceni Idősek és Csökkentlátók Otthona.

Klimatizált géptermünkben 25 számítógépből álló számítógépparkal rendelkezünk, amit folyamatosan fejlesztünk. Hallgatóink a számítógépeket, és az internetet ingyen használhatják.

Cégjegyzék szám: 0909017292
Nyilvántartásba vételi szám: E-000645/2014.

Felnőttképzést kiegészítő tevékenységeink:
Előzetes tudásszintfelmérés – Képzéseink résztvevőinek előzetesen meglévő tudását, kompetenciáit a résztvevő, illetve a megrendelő kérése felmérjük, és ahol lehetséges, figyelembe vesszük.
Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás – Célja, hogy a a szolgáltatást igénybe vevőket segítsük az elképzeléseinek, személyes előképzettségének, szakmai tapasztalatainak, és munkával kapcsolatos céljainak legmegfelelőbb képzés megtalálásában.
Képzés hatékonyságának növelése – Célja a közfoglalkoztatásból való kivezetés támogatása, a képzés hatékonyságának javítása, mely az együttműködés és motiváció, a konfliktuskezelés, valamint a tanulási technikák területeinek fejlesztésére terjed ki.
Munkavállalás elősegítése – Célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevők felkészítést kapjanak a munkaerő-piacra való kijutáshoz.


Minőségpolitikánk
Szervezetünk, a debreceni székhelyű ICMM Kft. legfőbb célja a színvonalas felnőttképzési tevékenység. Ezen belül társaságunk döntően a résztvevők munkaerőpiacon történő érvényesülését elősegítő szakmai képzésbe történő bekapcsolódást segítő felzárkóztató képzéseket kíván folytatni, elősegítve ezzel az általános foglalkoztatást, illetve a munkahelyek megtartását.
Elsősorban székhelyünk vonzáskörzetében kívánunk az álláskeresők, munkavállalók és a vállalkozók számára lehetőséget nyújtani arra, hogy magas szakmai színvonalú képzés során sajátíthassanak el tanfolyamainkon a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő korszerű ismereteket. Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy eredményesen elsajátíthassák a képzési programokban meghatározott elméleti és gyakorlati ismereteket, és a sikeres teljesítéssel megszerzett ismereteik, képességeik, illetve képesítésük segítse elő munkavállalásukat, eredményesebbé tegye munkájukat. Fentieken túl lehetővé kívánjuk tenni a hátrányos helyzetű rétegek felzárkózását is.
Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.


A 2018. évi szakmai vizsgák éves átlagos vizsgaeredményei már elérhetőek a Pest Megyei  Kormányhivatal honlapján az alábbi linken:
https://torzslap.mer.gov.hu/?oldal=publikalas&y=2018