Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu
Szociális gondozó és ápoló
Egészségügyi, szociális képzések
Nehézségi fok:
  • Online nem végezhető
  • kb. 10 hónap
  • Indulás:2020.07.18.
  • Helyszín:Debrecen
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:szakképesítő (OKJ 34 762 01)
Képzés engedély száma:E-000645/2016/A014
Képzéshez szükséges végzettség:alapfokú iskolai végzettség, foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Képzés célja:A szociális gondozó és ápoló szociális szakember irányításával képes az idős és a fogyatékos ellátás intézményi és intézményen kívüli, a személyes szolgáltatások területén szükséges szociális gondozási feladatok ellátására. Munkája eredményessége érdekében a kliensekkel és munkatársaival személyes kapcsolatokat alakít ki, velük együttműködik. Felméri a fogyatékos és az idős ember sajátos szükségleteit, és az ápolási, gondozási, fejlesztési, rehabilitációs tervnek, programnak megfelelően nyújtja az alap– és a személyre szóló szolgáltatásokat. Ha szükséges, baleset vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegély nyújtására is képes. A munkához kapcsolódó adminisztrációs feladatokat ellátja.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):10569–16 Gondozási–ápolási alapfeladatok
10570–16 A szükségletek felmérése
10571–16 Sajátos gondozási feladatok
10572–16 Gondozási–ápolási adminisztráció
11497–12 Foglalkoztatás I.
11499–12 Foglalkoztatás II.
A tanfolyam díja:140.000.- Ft + vizsgadíj, KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT
Vizsga:Gyakorlati vizsgatevékenység:Napi ápolási–gondozási feladatok ellátása,Központi írásbeli vizsgatevékenység:Esetleírás értelmezése,Szóbeli vizsgatevékenység:A bentlakásos szociális intézményben ellátott napi ápolási–gondozási feladatok értelmezése,indoklás
Tanfolyami időpontok:Beiratkozás helye: 4024 Debrecen Batthyány u 12.
"A" hétköznapi csoport: hétfő - szerda 16:30 -20:30
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00-14:00
Elhelyezkedési lehetőségek:A szociális gondozó és ápoló rendkívül keresett szakma akár itthon akár külföldön. Dolgozhat:-kórházban,-szanatóriumban, -családsegítő intézetben,-fogyatékosok intézetében,-házi segítségnyújtásban,-csecsemő és gyermekotthonban,-öregek otthonában,-magánházaknál, magánháztartásokban,-karitatív egyesületeknél,-szociális állomásoknál,-iskolákban.


Gratulálunka 2019 novemberében végzett hallgatóinknak. A vizsga átlaga nagyon jóeredménnyel zárult, és a képzés befejeztével a hallgatóink nagy részeelhelyezkedett.

A képzés díja most 140.000.- Ft + vizsgadíj, melyet akár kamatmentes részletekben is törleszthetsz!

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.
Következő tanfolyam indulása:
"A" csoport: Elindult
"B" csoport:
Elindult

A képzés elindult! Még 2 fő csatlakozhat a tanfolyamhoz. Most jelentkezz!!!

Már most jelentkezz a Szociális gondozó és ápoló tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezhess.
Az előzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII.törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerint biztosítjuk.

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű Szociális gondozó és ápoló szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.

Hívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com

Rólunk mondták
Végzett hallgatóink véleménye
F. Réka
F. Réka
Szociális gondozó és ápoló
Mindennel megvoltam elégedve az oktatás során. Ebben a munkában dolgoztam előtte is, de rengeteget tanultam az elméleten és a gyakorlaton is. Csak ajánlani tudom mindenkinek a FORBA-t.
R. Márta
R. Márta
Szociális gondozó és ápoló
Színvonalas oktatás, felkészült oktatók, rugalmas hozzáállás. Már a második tanfolyamomat végzem a FORBA-nál, és legközelebb is idejövök. Köszönöm
A. G. Ágnes
A. G. Ágnes
Szociális gondozó és ápoló
A tanfolyam során, kiváló szakmai képzettséggel rendelkező tanárok oktattak. Az igényeimnek teljesen megfelelő volt, minden segítséget megkaptam. Már a tanfolyam alatt is többen munkaajánlatot kaptunk. Ajánlani tudom minden leendő diáknak.
M. B. Tünde
M. B. Tünde
Szociális gondozó és ápoló
Nagyon jól éreztem magam az órákon. A tanárok a tananyagot jól leadták, a csoporttársak szuperek voltak. A gyakorlat is. kiemelkedően jó volt.
H. Lászlóné
H. Lászlóné
Szociális gondozó és ápoló
Nagyon jól képzett szakemberek. Amit tanultam, a munkámban hasznosíthatom. A gyakorlati helyen nagyon segítőkészek voltak. Nem mellesleg barátokat szereztem. Köszönöm.
L. Istvánné
L. Istvánné
Szociális gondozó és ápoló
Nagyon jól felkészült szakemberek, által leadott órákon, olyan ismeretekre tettem szert, amikről eddig még soha nem hallottam, sokat tudok hasznosítani a munkám során. Nem mellesleg barátokat szereztem. Csak ajánlhatom őket.
Jelentkezz a tanfolyamra