Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu
Ingatlanközvetítő
Ingatlan közvetítő képzések
Nehézségi fok:
  • Online nem végezhető
  • kb. 3,5 hónap
  • Indulás:2020.12.28.
  • Helyszín:Debrecen
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:szakképesítő (OKJ 52 341 02)
Képzés engedély száma:E-000645/2016/A020
Képzéshez szükséges végzettség:érettségi végzettség, betöltött 18. életév
Képzés célja:Olyan ingatlanközvetítő szakember képzése, aki az ingatlanok (házingatlanok és telkek) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat elvégzi. Az ingatlanközvetítő feladata: Az ingatlanközvetítő és értékbecslő felkutatja a kínálati ingatlanokat, elkészíti a megbízási szerződést a mellékleteivel. Szemlézi az ingatlant, szóbeli értékbecslést ad, javaslatot tesz az árra. Dokumentálja a szemlézett ingatlant (műszaki paraméterek, ár stb.). Feladja a hirdetést, kapcsolatot tart az ügyfelekkel. Létrehozza a kínálati oldal adatbázisát. Elkészíti a vásárlási szándéknyilatkozatot. Összeveti az adatbázisokat (kereslet-kínálat). Értesíti az ingatlant kereső ügyfeleket. Bemutatja az ingatlanokat, tanácsot ad az ingatlanra vonatkozóan. Létrehozza a keresleti oldal adatbázisát. Felelősen kiállítja a pénzügyi bizonylatokat. E-maileket fogad, válogat, kezel, kapcsolatot tart a hatóságokkal. Karbantartja az adatbázist (információkat felvesz, módosít, töröl). Tervezi és ellenőrzi az időbeosztást. Követi és alkalmazza a jogszabályi és a helyi rendeleti változásokat. Követi az építészeti, műszaki és gépészeti fejlődést. Üzleti információkat gyűjt és alkalmazza azokat. Figyelemmel kíséri a szakmai lapokat, egyeztet az ügyletről a vevő és az eladó között. Időpontot egyeztet az eladóval, vevővel és az ügyvéddel a szerződéskötésről. Begyűjti az adásvételi szerződéshez szükséges adatokat (eladó,vevő,ingatlan). A begyűjtött adatokat feldolgozza és továbbítja az ügyvédnek. Segíti a szerződéskötést, kiállítja a pénzügyi bizonylatot. Átveszi a szolgáltatás díját, minőségcélokat tűz ki. Visszajelzéseket kér, dolgoz fel és értékel. Fejleszti a szolgáltatásokat és azok színvonalát. Minőségügyi reklamációkat kezel.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):11244-12 Ingatlanközvetítő feladatai
A tanfolyam díja:75.000.- Ft + vizsgadíj, KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT
Vizsga:Gyakorlati vizsgatevékenység:Ingatlanértékelési prezentáció Központi írásbeli vizsgatevékenység:Az ingatlanközvetítés műszaki, jogi, gazdasági és gyakorlati vonatkozásai Szóbeli vizsgatevékenység:Válaszadás a előre kiadott tételsorból húzott kérdésekre.
Tanfolyami időpontok:A képzés elindult. A becsatlakozás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál telefonon: 06-30/6330073, 06/52-425794.
"A" hétköznapi csoport: kedd-csütörtök 16:30-20:30
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00- 14:50
Elhelyezkedési lehetőségek:A nálunk ingatlanközvetítő tanfolyamot végzettek elhelyezkedhetnek, ingatlanközvetítő cégeknél- vállalkozásoknál, ingatlanközvetítő-értékbecslő vállalkozásoknál-, pénzintézeteknél-, (bankok, biztosító társaságok), illetékhivataloknál, önkormányzatoknál, vagyonkezelő szervezeteknél, alkalmazottként történő elhelyezkedés, továbbá ingatlanközvetítőként, önálló vállalkozási lehetőség.

A képzés díja csak 75.000.- Ft.

A képzés díja most 75.000.- Ft + vizsgadíj, melyet akár kamatmentes részletekben is törleszthetsz! 

Az előzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII.törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerint biztosítjuk.

A tanfolyami időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.
Következő tanfolyam indulása:
A képzés elindult. A becsatlakozás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál telefonon: 06-30/6330073, 06/52-425794.

Már most jelentkezz az Ingatlanközvetítő tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezhess.

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű INGATLANKÖZVETÍTŐ szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.Ingatlanközvetítő képzés


Hívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com

Rólunk mondták
Végzett hallgatóink véleménye
Sz. Ákos
Sz. Ákos
Ingatlanközvetítő
Az ICMM KFT.- FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ, Ingatlanközvetítő tanfolyamát végeztem el. Az oktatás logikusan, jól felépített, az oktatók szakmailag profik, segítőkészek és türelmesek, fontos számukra, hogy megértsük az anyagot, ne csak "leoktassák"! A tananyag magas színvonalú, átlátható, érthető és naprakész. A cég biztosított számunkra kellemes környezetet az oktatáshoz, és lehetőséget adtak a szakdolgozat elkészítésénél a plusz szakmai konzultációkra. A tankönyvcsomag nagyon jó volt, tényleg nagyon segítette a felkészülést. Megfelelő volt a szombati időpont, így nem zavarta a munkaidőt, jó csapat alakult ki! Más tanfolyamon is vettem már részt, de eddig, messze ez a legprofibb !!! Köszönöm! Ákos!
B. Imre
B. Imre
Ingatlanközvetítő
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a magas színvonalú oktatáson. Aki ingatlanközvetítőt akar végezni, az ide jöjjön tanulni.
J. Ferenc
J. Ferenc
Ingatlanközvetítő
Összességében elégedett vagyok, és azt gondolom megtanultam azokat a fontos dolgokat, amiket a munkám során tudok alkalmazni, mivel kiváló szakemberek oktattak bennünket.
N. Imre
N. Imre
Ingatlanközvetítő
Az oktatás rugalmas, gyakorlati kérdéseket is feltehettünk.Minden jövőben tanulni vágyó embernek szívesen, és nyugodt lelkiismerettel ajánlom figyelmébe a FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ képzéseit.
Jelentkezz a tanfolyamra