Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu, forbamail@gmail.com
Ingatlanközvetítő
Ingatlan közvetítő képzések
Nehézségi fok:
  • TantermiiOnlinei
  • kb. 3 hónap
  • Indulás:2024.07.06.
  • Helyszín:
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:SZAKMAI KÉPZÉS (04164005)
Programkövetelmény azonosító száma:04164005; E/2020/000179
Képzéshez szükséges végzettség:érettségi végzettség, betöltött 18. életév
Képzés célja:Az ingatlanközvetítő tevékenység folytatásához szükséges elméleti alapismeretek elsajátítása, majd gyakorlatban történő alkalmazása. Felkészítés az Ingatlanközvetítő képesítő vizsgára. Cél, hogy a résztvevők ingatlanközvetítőként el tudjanak helyezkedni. Olyan ingatlanközvetítő szakember képzése, aki az ingatlanok (házingatlanok és telkek) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat elvégzi.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):Jogi és vállalkozói ismeretek
Dokumentumok az ingatlanközvetítés során
Az ingatlan építési tulajdonságai és forgalmi értéke
Kiegészítő tevékenységek az ingatlanközvetítés során
Adminisztrációs feladatok
Projektmunka
A tanfolyam díja:Kontakt órás (online,tantermi) képzés: 58.000.- Ft.
Vizsga:A tananyagegységekben szereplő foglalkozások teljesítése után, előre tervezett időpontban írásbeli vizsga (120 perc), a tananyagegységek tárgyalása során előforduló szakmai ismereteket tartalmazza tesztkérdések és gyakorlati számítási feladatok formájában
Tanfolyami időpontok:A képzés július 6-án biztosan indul.
Kontakt órás képzés:
"A" hétköznapi csoport: kedd-csütörtök 16:30-20:30
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00- 14:50

A képzést követő vizsga szervezésében közreműködünk, a vizsga helyszíne az oktatás helyszíne.

Vizsgára bocsátás feltételei
A tananyagegységekben szereplő foglalkozások teljesítése után, a képzés óraszámán belül, előre tervezett időpontban írásbeli vizsga, időtartama 120 perc, a tananyagegységek tárgyalása során előforduló szakmai ismereteket tartalmazza tesztkérdések és gyakorlati számítási feladatok formájában, melyet a képzésen oktatók állítanak össze.
Minősítése: megfelelt (61%-100%), nem felelt (0%-60%).
Sikertelen teljesítés esetén a vizsga megismételhető.

A képzést záró szummatív értékelésen a képzésben részt vevő nem köteles részt venni, de számára a képzés teljesítését bizonyító tanúsítvány nem adható ki.Az ingatlanközvetítő képzési programja itt elérhető.Azelőzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII.törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerintbiztosítjuk.

Már most jelentkezz az Ingatlanközvetítő tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezhess.

Ingatlanközvetítő képzés


Hívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com

Rólunk mondták
Végzett hallgatóink véleménye
Sz. Ákos
Sz. Ákos
Ingatlanközvetítő
Az ICMM KFT.- FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ, Ingatlanközvetítő tanfolyamát végeztem el. Az oktatás logikusan, jól felépített, az oktatók szakmailag profik, segítőkészek és türelmesek, fontos számukra, hogy megértsük az anyagot, ne csak "leoktassák"! A tananyag magas színvonalú, átlátható, érthető és naprakész. A cég biztosított számunkra kellemes környezetet az oktatáshoz, és lehetőséget adtak a szakdolgozat elkészítésénél a plusz szakmai konzultációkra. A tankönyvcsomag nagyon jó volt, tényleg nagyon segítette a felkészülést. Megfelelő volt a szombati időpont, így nem zavarta a munkaidőt, jó csapat alakult ki! Más tanfolyamon is vettem már részt, de eddig, messze ez a legprofibb !!! Köszönöm! Ákos!
B. Imre
B. Imre
Ingatlanközvetítő
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a magas színvonalú oktatáson. Aki ingatlanközvetítőt akar végezni, az ide jöjjön tanulni.
J. Ferenc
J. Ferenc
Ingatlanközvetítő
Összességében elégedett vagyok, és azt gondolom megtanultam azokat a fontos dolgokat, amiket a munkám során tudok alkalmazni, mivel kiváló szakemberek oktattak bennünket.
N. Imre
N. Imre
Ingatlanközvetítő
Az oktatás rugalmas, gyakorlati kérdéseket is feltehettünk.Minden jövőben tanulni vágyó embernek szívesen, és nyugodt lelkiismerettel ajánlom figyelmébe a FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ képzéseit.
Jelentkezz a tanfolyamra