Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu, forbamail@gmail.com
Dajka
Egészségügyi, szociális képzések
Nehézségi fok:
  • Tantermii
  • kb. 3,5 hónap
  • Indulás:2024.07.13.
  • Helyszín:
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:SZAKMAI KÉPZÉS (01193003)
Programkövetelmény azonosító száma:01193003
Képzéshez szükséges végzettség:Alapfokú iskolai végzettség.
Képzés célja:A beiratkozás a tanfolyamra elkezdődött. A Dajka bölcsődés és óvodáskorú gyermek gondozását, nevelését ellátó intézményben a felsőfokú végzettségű szakember irányításával végzi munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.Az óvodai dajka segíti a gondozó-, nevelőmunkát, ellátja a gyermekek gondozását. Munkavégzése során tisztán tartja a gyermekek környezetét, segíti az étkeztetést. Az óvodai dajka a képzés elvégzése után képes lesz ellátni a gyermekek gondozását, ajándékot készíteni, megvarrni a bábokat, tanítani a tisztálkodást és az öltözködést. Az óvodáskorú gyermekeknek figyelni és jelezni az egészségi állapotát, segíteni az étkeztetést és kísérni a gyerekeket külső programokra.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):Nevelési feladatok a dajka tevékenységében
Gondozás és egészségvédelem
Konyhai és udvari feladatok a dajka tevékenységében
Takarítási feladatok a dajka tevékenységében
A tanfolyam díja:Tantermi képzés: 55.000.- Ft, Kamatmentes részletfizetési lehetőség a tanfolyam ideje alatt
Vizsga:A képzést követő vizsga szervezésében közreműködünk, a vizsga helyszíne az oktatás helyszíne. Gyakorlati vizsgatevékenység,Szóbeli vizsgatevékenység.
Tanfolyami időpontok:A képzés elindult. A becsatlakozás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál telefonon: 06-30/6330073, 06/52-425794
"A" hétköznapi csoport: hétfő-szerda
"B" hétvégi csoport: szombat

Gratulálunka 2023 szeptemberében végzett hallgatóinknak. A vizsga kitűnő átlaggalzárult, és a képzés befejeztével a hallgatóink nagy részeelhelyezkedett.

Gratulálunka 2024 március hónapban végzett hallgatóinknak A vizsga kitűnő átlaggalzárult, és a képzés befejeztével a hallgatóink közül sokanelhelyezkedtek.

 

 

A képzés díja csak 55.000.- Ft melyet akár kamatmentes részletekben is törleszthetsz!


A képzést követő vizsga szervezésében közreműködünk, a vizsga helyszíne az oktatás helyszíne.


A Dajka tanfolyamon az elméleti illetve a gyakorlati órákat sokévestapasztalattal rendelkező főiskolai és egyetemi végzettségű, bölcsőde, és óvoda vezető oktatóinkvégzik.

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

Következő tanfolyam indulása: A képzés hamarosan indul. A becsatlakozás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál telefonon: 06-30/6330073, 06/52-425794 

Már most jelentkezz a Dajka tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezhess.
A dajka képzési programja itt elérhető.Az előzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII.törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerint biztosítjuk.

Hívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com

Rólunk mondták
Végzett hallgatóink véleménye
Pálfiné Zákány Kitti
Pálfiné Zákány Kitti
Dajka
Üdvözlöm Önöket! Pálfiné Zákány Kitti vagyok Derecskén 2017. Szeptember 11.-én végeztem, az Óvodai dajka képzésen. Nagyon örültem neki mivel Derecskén a Mese Vár Óvodában voltunk elméleten és gyakorlaton, ahol Szeptember 25-én állást is kaptam. Köszönöm Önöknek a lehetőséget hogy erre a tanfolyamra bejutottam és, hogy ezzel a képesítéssel munkát is kaphattam.
Barbara
Barbara
Dajka
Az ICMM KFT.-nél FORBA végeztem az Óvodai dajka tanfolyamot.A tanfolyamon a tanárnők nagyon felkészültek és aranyosak voltak. Rengeteg dolgot tanultunk a tanfolyamon és a gyakorlaton. Ennek köszönhetően Óvodai dajkaként el is helyezkedtem, jelenleg ebben a szakmában dolgozok. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Barbara
B. Mariann
B. Mariann
Dajka
A vizsgán izgultam, de nagyon meg voltam elégedve a felkészítőkkel és az iskolával. A vizsgáztatók nagyon kellemes és nyugodt légkört teremtettek. Köszönöm, hogy itt tanulhattam és itt vizsgázhattam.
D. Gyöngyi
D. Gyöngyi
Dajka
Nagyon meg vagyok elégedve, a helyszínnel, a tananyaggal, a tanárnőkkel, a képzővel. A leadott tananyag színvonalas, érthető, tanulható és lényegre törő volt.Ha valaki Óvodai dajka szeretne lenni, csak ide jöjjön tanulni.
B. Katalin
B. Katalin
Dajka
Jó légkör, kiváló oktatók, segítőkész ügyfélszolgálat. A gyakorlat megszervezésével és teljesen elégedett voltam. Ajánlottak munkát a tanfolyam ideje alatt. Egyszerűen szuper volt minden.
K. Mária
K. Mária
Dajka
Hasznos ismeretanyagot tanultunk, jó társaság volt. A képző részéről is EMBERI, segítőkész hozzáállás. Én a tanfolyamnak köszönhetően tudtam elhelyezkedni. A képzést mindenkinek ajánlani tudom.
I. Jánosné
I. Jánosné
Dajka
Remek dajkák lettünk! Nagyon szuper oktatók segítettek, tanítottak. A szervezők is elsőosztályúak voltak. Ajánlani tudom mindenkinek.
Jelentkezz a tanfolyamra