Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu
Általános ápolási és egészségügyi asszisztens
Egészségügyi, szociális képzések
Nehézségi fok:
  • Online nem végezhető
  • kb. 9-10 hónap
  • Indulás:2022.02.19.
  • Helyszín:Debrecen
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:SZAKMAI KÉPZÉS (09134008)
Képzés engedély száma:09134008; E/2020/000179
Képzéshez szükséges végzettség:alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság.
Képzés célja:Az általános ápolási és egészségügyi asszisztens alapápolási feladatokat lát el. Segíti a beteget az alapvető szükségletek kielégítésében. Szakszerűen alkalmazza az ápolási eszközöket és a gyógyászati segédeszközöket. Betegmegfigyelési tevékenységet végez, a beteg állapotában bekövetkezett változásokat azonnal jelzi az ápolónak, az orvosnak. Előkészíti és felkészíti a beteget: egyes diagnosztikus és terápiás beavatkozásokhoz, asszisztál egyes beavatkozásoknál. EKG-t készít, Munkája során betartja a munkavédelmi, egészségvédelmi, higiénés és ápolásszakmai szabályokat. Etikus magatartást tanúsít a betegellátás során, valamint munkatársi kapcsolataiban.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):
A tanfolyam díja:199.000.- Ft, KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT
Vizsga:Írásbeli vizsga; Projektfeladat: Portfólió leadása; Szimulációs vizsga; Szakmai beszélgetés
Tanfolyami időpontok:A képzés hamarosan indul. A becsatlakozás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál telefonon: 06-30/6330073, 06/52-425794.
"A" hétvégi csoport: szombat 08:00- 14:00
Elhelyezkedési lehetőségek:A nálunk Általános ápolási és egészségügyi asszisztens tanfolyamot végzettek elhelyezkedhetnek kórházak, klinikák, magánklinikák, szanatóriumok, rendelők, rendelőintézetek, gyógyszállók, rehabilitációs központok, körzeti ápolás, házi beteggondozás, orvosi magánrendelők, üzemi rendelők, idősek gondozóintézetei, mozgássérültek és szellemi fogyatékosok központjai, véradó központok, segélyszervezetek és mentőszolgálatok (például Vörös Kereszt, Máltai Szeretetszolgálat), honvédség. Az elhelyezkedési lehetőségek tára nagyon széles skálán mozog Magyarországon és természetesen az Európai Unió összes országában (az EU irányelveknek megfelelően!).

Az Általános ápolási és egészségügyi asszisztens tanfolyamon az elméleti illetve a gyakorlati órákat sokéves tapasztalattal rendelkező főiskolai és egyetemi végzettségű oktatóink végzik.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele:

Azelőírt elméleti és gyakorlati képzési tartalmak sikeres teljesítése.  Aszakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény általkiállított tanúsítvány.
Egyéb feltételek: Portfólió leadása. Avizsgázó a szakmai vizsga megkezdése előtt 30 nappal a képzésszervezőnekmegküldi elektronikusan és/vagy papíralapon 1 példányban
Sikertelen teljesítés esetén a vizsga megismételhető.
Aképzést záró szummatív értékelésen a képzésben részt vevő nem kötelesrészt venni, de számára a képzés teljesítését bizonyító tanúsítvány nemadható ki.


Már most jelentkezz az Általános ápolási és egészségügyi asszisztens tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát sz
erezhess.
Az előzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerint biztosítjuk.


Általános ápolási és egészségügyi asszisztensHívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com


A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK.

Jelentkezz a tanfolyamra